Ким Кардашян ще съди пластичен хирург за обида

Ким Кардашян

Неустоимата и привлекателна Ким Кардашян се зарече да съди пластичен хирург, защото се подиграл с имиджа й на фатална красавица. Мексикански доктор си поръчал плакат с нейния лик, на който гордо греел надпис „Не рискувайте своята красота”.

На всичкото отгоре, постерът насочвал вниманието към примамливите задни части на риалити звездата и тя възприела това като подигравка. Ким се ядосала много не само заради експлоатацията на нейната визия с търговска цел, а и защото името й било замесено в скандал с пластична хирургия.

Красавицата не един път е заявявала, че всичко по нея си е напълно естествено и един единствен път е слагала ботокс, който после е премахнат като излишна глезотия. Тя е категорична, че дори като навлезе във възраст няма да легне под ножа, защото се харесвала такава, каквато е.

Ким Кардашян

До момента Кардашян е провела две консултации с адвокати, които уреждат търговските и дела. Те изказали мнение, че тя е в правото си да поиска сериозно обезщетение от козметика, но все още не са уточнили сумата. При всички положения, от щаба на брюнетката издават, че в най-скоро време ще подадат съдебен иск по този случай.

Самият д-р Хуан Рамирез коментирал, че въобще не е имал намерение да се възползва от образа на Ким и заявил, че не я познава.

„Ако някой има вина в този случай, то това са дизайнерите. Когато отидох в рекламната агенция ги помолих да ми направят плакат, на който да има привлекателно момиче. Не съм искал това да е точно Кардашян” – каза Рамирез.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *