Ким Бейсинджър на 60

Нов договор спасява блондинката от фалит на старини
Нов договор спасява блондинката от фалит на старини

С*кс символът на 90-те Ким Бейсинджър няма никакво намерение да се пенсионира от светския живот. Разкрепостената блондинка стана на 60 в началото на декември, но вече прави планове за завръщане на модната сцена. Ким дори е подписала договор с компания за модели, за да участва в следващия им проект.

Ким Бейсинджър в младите си години
Ким Бейсинджър в младите си години

Бейсинджър прави своите първи стъпки в шоубизнеса само на 16 и точно като модел. Тогава малкото срамежливо момиченце от Джорджия дебютира на конкурс за красота. Чарът й веднага е забелязан от търсач на таланти, който я привлича в агенцията за модели „Форд“ и слага началото на една шеметна кариера пред обектива. Сега, 44 години по-късно, актрисата спешно трябва да се върне към активния си живот на работещо момиче, за да плати дълговете си и да не мизрества на старини.

Това е и причината Бейсинджър да подпише контракт с престижната агенция „АйЕмДжи“ за почти милион. С него се налага да покрие поне част от разходите си, които натрупа заради лоши финансови решения през 90-те. Оттогава досега кризата непрестанно преследва блондинката, която иначе имаше качества да стане една от най-богатите жени в Холивуд.

Едва на 20 Ким печели за един ден повече отколкото всеки от съседите си за месец. Агенциите оценяват работата с нея много високо и й плащат по 1000 долара за 8 часа снимки.

След няколко малки роли в телевизията в началото на 80-те Ким снима първия си филм. Хонорарът за него е скромен – едва 125 000 долара, но няколко години по-късно достига зашеметяващите за времето си 1 милион. Преди да навърши 40, само от ролите си в киното Ким успява да натрупа състояние от над 40 милиона долара.

Рекламите, в които продължава да се снима, допълнително попълват банковата й сметка.

Бизнесът обаче се оказва слабото звено за актрисата. Подлъгана от свои роднини, през 1989 г. тя решава да купи малко провинциално градче. Ким дава всичките си спестявания – от $ 20 милиона на пенсионен фонд, за да получи земята и запустелите сгради. Идеята на организацията е да превърне терена в курорт и да удвои инвестициите.

По същото време обаче пред Бейсинджър изскача непредвиден разход. Актрисата първо се съгласява да се снима във филм, а след това решава да откаже ангажимента си. Това принуждава продуцентите на лентата да започнат дело срещу нея.

Ким губи процеса и трябва да заплати на потърпевшите сумата от $ 8,1 милиона. Тъй като няма достатъчно пари, звездата обявява банкрут. Всичките й притежания попадат в ръцете на съдии изпълнители, които се опитват да съберат търсената сума, за да покрият дълга. Бейсинджър е принудена да продаде почти на безценица акциите си и стари имоти.

Колапсът в кариерата й пък допълнително затруднява финансовия й баланс. В следващите години Ким получава предложение само за един филм. Хонорарът й от 5 милиона долара идва точно навреме, за да я спаси от ново затъване в кредитите, но не и да й осигури старини в лукс. Затова и днес 60-годишната звездата предпочита да се върне отново към работата, вместо да води достоен пенсионерски живот. За щастие все още стегнатото й тяло й позволява да приема предложения за ангажименти като модел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/juf8efCRANg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *