Кечистката Стейси изневери на Джордж Клуни с мултимилионер

Джордж Клуни и Стейси Киблър

  Джордж Клуни с и намери майстора. Сексапилният доктор Рос от сериала „Спешно отделение“ получи рога от приятелката си. Двойно по-младата му изгора се изкуши да му кръшне и този факт стана публично достояние.

През годините самият Клуни е разбил не едно и две женски сърца, но ето, че сега прелъстените и изоставени от него дами са отмъстени. Кечистката Стейси Киблър, с която той бе интимен в последно време, му изневери, и то най-безцеремонно.

Красивата пехливанка била забелязана да се целува с мултимилионер в хотел в Лос Анджелис, твърди сп. „Стар“. Блондинката и баровецът били неразделни и по нищо не си личало, че дамата е гадже на друг мъж. Според мълвата с поведението си Стейси си отмъщавала на истката му изневери имилионер в Анджелис Джордж, задето неотдавна той преспал в Лондон с хърватската моделка Моника Якишич.

„Киблър и Клуни уж се помириха, след като той й се закле, че не й е изневерявал. Явно обаче тя не е повярвала на думите му“, коментират близки на актьора с*кс символ, които не крият изненадата си от развитието на събитията.

Джордж и Стейси се запознаха още по времето, когато той бе с предишната си половинка – италианката Елизабета Каналис. Когато впоследствие се събраха като двойка отношенията им се развиха доста сложно. Двамата с Киблър ту бяха заедно, ту се разделяха заради чепатите си характери. Преди кечистката да бъде хваната на калъп с милионера обаче, нито тя, нито Клуни бяха флиртували публично с други партньори.

„Кръшкането на Стейси ще съсипе Джордж. Той е лудо влюбен в нея въпреки всичко“, тюхкат се хора от антуража на екранния доктор Рос.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *