Кечистката Стейси заряза Джордж Клуни

Джордж Клуни и Стейси Киблър

  Джордж Клуни отново е ерген. Чаровният доктор Рос от „Спешно отделение“ бил зарязан от приятелката си Стейси Киблър, с която изкара почти 2 години. Според запознати блондинката сложила край на отношенията им, защото Клуни продължавал да настоява, че не иска да има деца.

Драмите на актьора с жените продължават вече повече от 20 години. След първия си развод с актрисата Талия Балсам, Клуни си дава клетва, че повече никога няма да позволи някоя фльорца да го води за носа. И успява да устои на това си обещание вече 20 години. През леглото му минават най-изкусителните жени в шоубизмеса, но в момента, когато стане време връзката им да се задълбочи, плейбоят приключва всичко и отпрашва с мръсна газ.

„Стейси си мислеше, че може да го промени. С нея той наистина се държеше много по-различно от другите му жени. Накрая обаче и тя осъзна, че това е непосилна задача“, разкрива близък на сексапилната кечистка.

Официалната версия за раздялата на звездите, която бе разпространена, бе, че те просто нямали достатъчно време, за да се виждат. Джордж непрекъснато имал ангажименти за филми, а Стейси не искала да отказва своите възможности за изява, за да ходи по петите му. Така заради натоварените си с ангажименти графици двамата се разделили.

„Това е само камуфлаж. Истината е, че на Стейси й писна от това да е просто негова приятелка, без изглед някога да стане майка на децата му. Подобна второстепенна роля би отвратила всяка жена“, обясняват още хора от обкръжението на звездите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *