Кели Престън пред развод с Джон Траволта!

Джон Траволта и Кели Престън

  С нови проблеми се сблъсква Джон Траволта. Съпругата му Кели Престън обмисля да подаде документи за развод, гласят най-новите холивудски слухове. Госпожата възнамерявала да се премести с децата си в една от семейните къщи и нямало да допуска мъжа си да припарва там. Освен това смятала, че й е крайно време да възроди собствената си актьорска кариера, занемарена покрай ролята й на домакиня.

Съпругата на Траволта бе подложена на нечовешки изпитания в началото на миналата година, когато избухнаха ред скандали с половинката й. Тогава звездата от „Брилянтин“ бе обявен за хомосексуалист от пресата и от свои бивши интимни партньори, а този период съвпадна и с третото майчинство на Кели, както и с годишнината от смъртта на най-голямото дете в семейството.

„Напрежението я срина. Още тогава тя реши, че ще си тръгне от Джон, веднага щом шумотевицата утихне“, свидетелстват близки до звездната фамилия.

Последните седмици прелели чашата на търпението на Кели Престън. Тя получила предложение да се снима в нов сериал, но Джон я принудил да се откаже от идеята.

„Той настояваше Кели да остане в имението им във Флорида и да се грижи за двете им деца. В същото това време Траволта непрестанно пътуваше при това все в мъжка компания“, разкриват запознати с житието на актьора. Дори прислугата започнала да забелязва проблемите на двойката. Преди седмица актрисата поставила ултиматум на мъжа си като сторила това, без да се съобразява, че на скандала присъства и икономката им.

„Кели е казала на Джон, че ако има намерение да я принуждава да жертва своята кариера заради семейството, и самият той ще се наложи да направи някои промени в своя график за да може да прекарва повече време със семейството си, в противен случай тя ще го напусне. Подкрепяше го по време на изпитанията му през последните години, но сега иска и тя да работи“, обясняват приятели на Престън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *