Кейт Уинслет и Нед Рокендрол се венчаха на тайна церемония

Кейт Уинслет и Нед Рокендрол

  Кейт Уинслет приключи 2012 г. като семейна жена. Звездата от „Титаник“ мина под венчило за трети път в живота си. Новият й съпруг е Нед Рокендрол – племенник на милиардера Ричърд Брансън. Младоженецът също има брак зад гърба си. Доскоро той бе женен за богаташката наследница Елиза Пиърсън.

Кейт и Нед избрали да си кажат „да“ на тайна церемония в началото на декември. Сватбата се състояла в Ню Йорк на място, до което папараци и медии нямали достъп. Булката била заведена до олтара от добрия си приятел Леонардо ди Каприо, а освен него на бракосъчетанието присъствали и двете деца на актрисата от брака й с режисьора Сам Мендес.

Само десетина от най-близки дружки на младото семейство получили пропуск до церемонията и всеки присъстващ бил предупреден да не издава тайната за сватбата.

Кейт Уинслет и Леонардо Дикаприо

На скромното тържество, продължило точно 20 минути, не дошъл никой от роднините на Нед. Нямало ги и родителите на Уинслет.

Кейт и избраникът й се срещнаха за пръв път през 2010 г. на Карибските острови. Тогава звездата от „Титаник“ гостуваше в имението на Ричард Брансън. По време на престоя й в резиденцията на милиардера се разрази пожар и се наложи Уинслет да се проявява като истински герой. Тя спаси от горяща сграда бабата на любимия си и майка на милиардера Рочърд Брансън.

Това я сближи още повече с баровската фамилия.

По онова време Кейт беше гадже с манекена Луис Доулър, но не се поколеба да го зареже, щом залюби Нед. Рокендрол пък беше семеен и трябваше заради връзката си с актрисата да поиска развод от Елиза Пиърсън. Последната дълго отказваше да даде съгласието си за официална раздяла и това спъваше третия брак на Уинслет. Едва в края на лятото на 2012-а се заговори, че Нед и Кейт са успели да се справят с всички пречки и вече са сгодени. Нямаше обаче индикации за сватба.

Предишната венчавка на звездата от „Титаник“ също бе тайна, припомнят запознати. През 2003 г. актрисата избяга с режисьора Сам Мендес на самотен остров и там му пристана в компанията на дъщеря си Миа и трима приятели.

ВИЖ ИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Кейт Уинслет и Нед Рокендрол се венчаха на тайна церемония"

  1. damqnka   25.03.2014 at 20:41

    тея двамата са прекрасни и в титаник са прекрасни

    Кейн Линслед и Леонардо Ди Каприо са много сладки

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *