Кейт Мос парализирана!

Кейт Мос
Кейт Мос не може да движи дясната си ръка заради заклещен нерв!

От цяла седмица Кейт Мос не може да движи дясната си ръка, съобщават британските медии. Мос е с напълно парализиран крайник и има сериозен здравословен проблем.
Топмоделът установява, че не може да движи ръката си, след като се събужда от ужасяваща болка. След изтръпването, крайникът напълно се обездвижва. По това време Кейт Мос е в Париж и разчита на лекарската помощ на хотела. Пристигналият по спешност доктор бие обезболяващо на модела.

Кейт Мос и Джейми Хинс
Кейт Мос и Джейми Хинс се местят в луксозното имение!

След пристигането си в Лондон, Мос търси и второ лекарско мнение. Оказва се, че става въпрос за сериозен неврологичен проблем. Заклещен нерв се оказва причината за парализата. Лекарите обаче, твърдят, че в това няма място за притеснение и парализата е временна. Обездвиженият крайник и болката, която мъчи топмоделът ще продължат поне месец, по мнение на специалисти.
Към момента Кейт Мос се мести в имение, надхвърлящо седем милиона лири в Северен Лондон. Моделката се нанася заедно с рокмузикантът Джейми Хинс, с който тайно се бракосъчета преди близо 2 години. След като стария палат на супермоделът имаше множество нанесени щети след наводнение и беше попаднал под набезите на крадци, Мос се раздели с него.Съпругът на Кейт обаче, явно ще се справя сам с местенето. Именно това притеснява моделката, която в момента е в безпомощно състояние.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *