Кейт Мос открадна гаджето на Наоми Кембъл

Кейт Мос и Владислав Доронин

  Не само у нас Златки, Алисии, Николети и прочее светски знаменитости си крадат гаджетата. Курвенските номера процъфтяват в световния шоубизнес и сега Холивуд е изправен пред поредната ужасяваща драма.

Приятелството между супер моделите Наоми Кембъл и Кейт Мое е поставено на изпитание. Две от най-известните манекенки в света се карат за вниманието на руския олигарх Владислав Доронин. Въпреки, че само преди година Кейт стана съпруга на музиканта Джейми Хинс, тя изглежда не се срами да му изневерява пред очите на всички.

Преди броени дни стана ясно, че руският олигарх се раздели със старата си тръпка, супер модела Наоми Кембъл. Разривът им

Наоми Кембъл и Владислав Доронин

бил необратим и двамата вече дори не си общували по телефона. Черната перла била върнала ключовете от жилището, което двамата делиха в Москва, и се върнала в апартамента си в Лондон с подвита опашка. Красавицата дълги години бе сгодена за богаташа и заради него дори заряза напълно работата си. Това обаче не бе достатъчно, за да го накара да я вземе за законна жена и да осигури старините й.

Докато Наоми страда, в прегръдките на мултимилионера се озова най-добрата й приятелка – Кейт Мос. Доронин бе сниман да се гушка на плажа в Ибиса с русокосата британка, първа дружка на гаджето му.

Двамата изглеждаха доста близки. Облечена в ефирна туника, под която се подаваше дупето й, Кейт се държеше съвсем свойски с олигарха, който по нищо не издаваше да му е неприятна близостта й. Нещо повече – в това време никъде по плажа не се забелязваше съпругът на моделката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *