Кейт и Уилям чакат второ бебе

Уилям и Кейт Мидълтън
Уилям и Кейт Мидълтън

Само 6 месеца след като стана майка за първи път, Кейт Мидълтън отново чака бебе. Горещ слух във Великобритания твърди, че съпругата на принц Уилям е бременна и съвсем скоро ще й проличи. Засега обаче снахата на Чарлз пазела новината в тайна от поданиците си.

Кейт Мидълтън и Уилян със синът си Джордж
Кейт Мидълтън и Уилян със синът си Джордж

Щастливата новина плъзна точно за Коледа на острова и зарадва британците. Според британското списание „Стар“ дукесата на Кеймбридж е само в третия месец и това налага тя да не бърза с разгласяването на състоянието си. Нейни приближени обаче забелязали, че тя вече проявява всички признаци, които са характерни за жена, която чака наследник. Неотдавна по време на прием Кейт цяла вечер се държала за стомаха. Това често е една от реакциите за бременност. Дамите, които са в подобно положение, неусетно поставят ръцете си пред корема, когато са на публични места, за да защитят плода си.

Източници на сп. „Стар“ твърдят, че Кейт и Уилям мечтаят втората им рожба да бъде дъщеря. Двамата били на мнение, че синът им Джордж ще се радва да има по-малка сестра, която да покровителства.

„Майчинството изключително много се хареса на Кейт, защото й даде възможността да избяга за кратко от медийното внимание и да се почувства като всяка нормална жена. Затова и не е странно, че толкова скоро след първото си дете тя се настрои за още едно. Уилям също е много щастлив, защото винаги е искал да има пълна къща“, твърдят източници от Бъкингамския дворец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *