Кейти Холмс получила снимки от изневери на Том Круз с мъже

 

Том Круз и Кейти Холмс докато бяха щастливи заедно

Лоши дни настанаха за холивудските семейства. След като Джони Деп и Ванеса Паради се разделиха преди няколко седмици, примерът им бе последван от други признати любимци – Том Круз и Кейти Холмс. Звездите официално обявиха, че приключват брака си, а процесът по развода им предстои в следващите месеци.

Новината не успя да шокира медиите, които отдавна алармираха, че сред звездите има непреодолими различия. Така например в последните няколко месеца Том и Кейти не се бяха появявали заедно нито веднъж на светски събития. Хора от близкото обкръжение на актьорите пък издават пред американските таблоиди, че Холмс никак не била щастлива със съпруга си.

Кейти с дъщеричката им Сури

От километри си личеше, че нещо в отношенията им не е наред. Бившата двойка не се бе появявала заедно от няколко месеца, а Кейти категорично отказваше да придружи Том някоя от премиерите му. В това време пък, той упорито твърдеше в интервюта, че всичко между тях е прекрасно, разкрива запознат с делата на семейството.

По думите му това отричане на действителността още повече отвратило актрисата. Жената на Круз решила, че единственият начин да покаже недоволството си е да направи последната стъпка – да поиска развод. С това актрисата се надявала да събуди импулс в мъжа си и да го накара отново да се бори за нея.

Скандалната фотосесия с Том Круз на корицата на сп. "W"

„Неоспоримо е, че Кейти беше нещастна от години с Том, който винаги е поставял кариерата си на първо място, а тя жертва своята, за да бъде съпруга и майка, и днес горчиво съжалява за решението си. Капката, от която чашата на търпението й преля, беше последната изцепка на Том на корицата на списание „W“, където той позира разсъблечен с две полуголи блондинки. Кейти се почувства силно отвратена и унизена от снимките, но погледнато от хубавата страна на нещата, те й помогнаха да вземе безвъзвратно решение за бъдещето на брака си“, коментирал още близък до бившата семейна двойка.

Според запознати Круз не бил готов на подобна изненада от съпругата си и бил неприятно сюрпризиран. Неговият говорител заявил официално, че актьорът бил „дълбоко натъжен“ от изискванията на Кейти за пълни родителски права върху 6-годишната им дъщеря Сури. В документите за развод пък тя посочила „непреодолими различия“ като аргумент за решението си, което също било обида за звездата от „Мисията невъзможна“.

Причината да иска да откъсне детето си от родния му баща Холмс споделила само с шепа близки хора, които я загатнаха за медиите. Актрисата дълго време не можела да превъзмогне възпитанието, което мъжът й упражнява над дъщеря им Сури. То строго следва правилата на сциентологията. Както е известно, Кейти е израснала в католическо семейство и екстравагантното учение, което сектата следва, никак не било по вкуса й. Когато Том й заявил, че дъщеря им ще постъпи в специално училище и ще общува само със себеподобни, Холмс се уплашила от атмосферата, в която детето й ще се развива.

Именно това я тласнало и към решението да поиска пълните права и грижи за малката Сури.

Междувременно американският таблоид „Нешънъл Инкуайърър“ намекна, че Том Круз също е имал гей връзки в миналото си като колегата си Джон Траволта, които едва сега изскачали на повърхността. Още преди години порно актьор разкри, че е имал сексуални отношения с Круз. Ако се вярва на мълвата, Кейти получила неопровержими снимкови доказателства за изневери на Том с мъже и това допълнително й дало смелост да го напусне.

 

Плаща $ 50 милиона за издръжка

Кейти е поискала освен попечителството върху Сури, нейната издръжка, и разделение на семейното имущество. Звездите са подписали предбрачен договор, според клаузите в който актрисата получава по $ 3 000 000 за всяка една година от законния си брак с Том Круз, ако пък той беше продължил повече от 11 години би могла да има претенции и за половината от богатството му, което възлиза на повече от 275 милиона долара. Поради факта, че двойката бе женена само пет години, Кейти трябва да получи 15 — млиона долара, както и имение в Бевърли Хилс, оценката на което се равнява на $ 35 милиона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *