Кайли Миноуг в яка депресия

Кайли Миноуг и Андрес Веленкосо
Кайли Миноуг и Андрес Веленкосо

  Кайли Миноуг отново е в криза. Австралийската певица наскоро скъса с младо гадже и с това шансовете й да стане майка намаляха драстично.

Раздялата тласнала звездата към дълбока депресия. В момента Кайли си седяла съкрушена вкъщи и не допускала почти никого до себе си.

Според близки на 45-годишната австралийка от седмица тя не спирала да плаче за провалената си връзка с испанския модел Андрес Веленкосо. Двамата с хубавеца се залюбиха преди петилетка, когато певицата окончателно пребори рака на гърдата.

Кайли Миноуг С Андрес крояха планове за семейство, но до сватба не се стигна. Кайли отчаяно искаше и да стане майка, и да покаже, че не е половин човек след тежките операции по отстраняване на млечните й жлези и последвалата химиотерапия. „Мечтата й бе да имат деца. На Андрес обаче в един момент му дотежа да е до толкова известна жена и й каза да се разделят“, обясняват запознати с личната драма на звездата.

Депресията на Миноуг се задълбочавала от факта, че бившият й годеник и настоящ мъж на Холи Бери Оливие Мартинес вече е щастлив татко на момченце – Масео.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *