И дъщерята на Уитни Хюстън умира от дрога?!

Боби Кристина с майка си Уитни Хюстън

 Близките на покойната певица Уитни Хюстън обсебиха богатството й. Майката на звездата Сиси Хюстън и нейните роднини подадоха иск в съда, за да задържат правото да се разпореждат с наследството, докато законната му притежателка не навърши 25 години. Така дъщерята на Уитни от брака й с Боби Браун ще бъде под тяхна опека и ще се възползва само от джобни.

Решението на Сиси Хюстън да наруши последната воля на дъщеря си е обосновано от притесненията й за внучката й. Бившата госпъл звезда е убедена, че 19-годишната Боби Кристина не е в състояние да се справя сама с живота и има нужда от духовен и житейски наставник в лицето на по-старите членове на фамилията.

Майката на Уитни - Сиси Хюстън

„Внучката ми е неопитно и доверчиво момиче, което лесно може да бъде заблудено от недоброжелатели и измамници. Тя не знае какъв е животът извън дома на майка й“, пише в иска си до съда Сиси.

Според таблоидите обаче има и други причини възрастната госпожа Хюстън да не желае Боби да получи своите $ 20 милиона от състоянието на майка си. Според Сиси тийнейджърката не е уравновесена и също като майка си има сериозни залитания към наркотиците. Отговорностите да управлява много пари накуп могат само да я стресират и да я накарат да започне да употребява по-често стимуланти. Ако към това се добави и вече солидният й опит с опиати, то нищо чудно Боби Кристина да последва трагичната съдба на своята известна майка.

Семейството обаче имало и други мотиви да не иска да остави наследницата на Уитни да влезе във владение на състоянието си.

Боби Кристина с доведения си брат Ник Гордън

Само няколко седмици след смъртта на изпълнителката дъщеря й се сгоди за своя доведен брат Ник. Двамата са неразделни и живеят в къщата на покойната звезда в Атланта.

„Семейството не одобрява решението на Боби Кристина да се омъжи за Ник. Не само защото той й е като брат и защото се познават като деца, а най-вече заради нейно собствено добро. Ако връзката им не успее, Ник ще има права над състоянието й и може да я остави без пукната пара“, обясняват още близки до фамилия Хюстън.

Единственият начин всякакви апетити към състоянието на покойната супер звезда да бъдат отблъснати е Боби Кристина да получи настойник. За сега тази роля се изпълнява от баба й Сиси, която има правото да решава къде да инвестира приходите от албуми на Уитни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *