Истината за мистериозната смърт на Сталоун – младши ще стане ясна след 6 седмици

Сталоун-младши

  Холивуд е в траур. Един от великаните в екшън индустрията – Силвестър Сталоун, загуби първородния си син. 36-годишният наследник на Слай – Сейдж, беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Младежът издъхнал при загадъчни обстоятелства, които още се изясняват.

Новината бе съобщена официално от полицията в петък. Според адвокатите на Сталоун трупът на младия мъж бил открит от домоуправителя на сградата, в която живеел. Други източници пък твърдят, че Сейдж е бил намерен от прислужница или от приятелката си. Извиканият лекарски екип само констатирал смъртта. При първоначалния си оглед полицията не открила следи от насилствено влизане в жилището, но въпреки това не изключила и възможността за убийство.

Слай и Сейдж в "Роки 5"

„Не знаем подробности, но трябва да е било трагична злополука. Той кипеше от живот и работеше по проекти.

Не беше депресиран или нещо подобно дори планираше да сключи брак“, каза адвокатът на Сейдж Джордж Браунщейн пред медиите.

Веднага обаче се намериха и недоброжелатели, които заявиха, че младият актьор не бил света вода ненапита. Издател на еротично списание разкри за „И магазин“, че преди 6 месеца попаднал на снимки в дома на Сталоун-младши и се натъкнал на ужасяващ хаос. В имението на Сейдж било пълно с таблетки, разпръснати из стаите.

„Наложи се да го чакаме 45 мин да отвори вратата. Когато се появи, си личеше, че е употребил нещо“, свидетелства Робърт Райн.

Междувременно се появиха подозрения, че Сейдж е починал доста по-рано от миналата седмица. Според тази версия тялото се разлагало 3 дни, без никой да го открие. Младият Сталоун имал навика да се изолира от света и затова липсата му не обезпокоила никого. Когато все пак трупът бил открит, обстановката край него изглеждала страшно – навсякъде имало угарки от цигари, празни шишета и кутии от бира.

Полицията на Лос Анджелис засега не желае да дава окончателно становище за причините, довели до кончината на младия мъж. По думите на инспекторите чак след 6 седмици ще станат ясни резултатите от аутопсията на актьора.

Слай потъна в депресия

Новината, че най-големият му син е починал хванала Силветър Сталоун неподготвен. Той веднага взел самолет от Сан Диего, където бил на работа, за да види трупа.

Двамата със Сейдж бяха много близки през годините. Именно Слай насочи наследника си към киното. Силвестър и момчето му си партнираха в лентата “Роки 5″, където изиграха баща й син, припомнят запознати.

„Слай е разбит. Той е силно притеснен и за майката на сина си Саша.

Едва ли скоро ще се възстанови от тази трагедия“, споделят близки до екшън звездата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *