Звездите, които са започнали кариерата си със стриптийз!

Лейди Гага

Някои от звездите са си проправили път към световна слава в буквалния смисъл на думата с телата си, но слава Богу, не с проституция, а с голи танци около пилона. Сред най-популярните днес звезди се нарежда не кой и да е , а дамата която скоро ще взриви София – Лейди Гага (Lady GaGa).

Щурата певица в началото на кариерата е вълнувала хората не с гласът с,и а с страстните си танци, полугола около пилона. Това става ясно от, нейно интервю за световната агенция, Лейди Гага без свян говори за тази глава от биографията си.

Къртни Лав, вдовицата на легендата Кърт Кобейн. Двойката дори са се запознали в

Къртни Лав

подобно заведение – стриптийз бар. Там Кърт за първи път се влюбил в нея. Къртни Лав е практикувала танца около пилона и в чужбина.

Дита Фон Тиз (Dita von Teese) никога не е крила това петно от своето СИВИ, дори напротив. Честно казано, бившата половинка на Мерилин Менсън, винаги е изглеждала по впечатляващо без дрехи отколкото с облекло. Красавицата затанцувала гола пред мъже, още на 18 годишна възраст.

Риалити-сензацията Надя

Октамама

„Октомама“ Сулеман (Nadya Suleman) не само, че работила като танцьорка на пилон, но и развличала скучаещите Интернет потребители пред уеб камерата си под псевдоним Анджелина.

Кармен Електра

Някога в своята младост, преди да стане звезда в сериала „Спасители на плажа“,  Кармен Електра (Carmen Electra) е изкарвала насъщният си по бельо, танцувайки в нощите клубове на Лас Вегас. Както се казва срамна работа няма, стига да не се краде!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/x9oBjaFBgbI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *