Завещанието на Майкъл Джексън фалшифицирано, роднините на ръба на война!

Майкъл Джексън

Част от клана на Джексънови не е доволна от начина, по който е изпълнено завещанието на Краля на попа и претендират, че било фалшифицирано.
Майкъл Джексън е мъртъв и погребан отпреди 3 години, но около него все още има новости. Най-прясната е писмо, изпратено на изпълнителите на завещанието му . За Джанет, Реби, Тито, Ранди и Джърмейн Джексън, документът, представен за завещание на Краля на попа е тотално подправен. Според завещанието, което се представя на родата, всички те имат право на дял от приходите на Майкъл, както и да имат думата по проектите, които касаят починалия. За семейството на певеца, това е абсолютно несправедливо и те уверяват, че завещанието не е истинско, тъй

родата

като е подписано на 7 юли, 2002 година в Лос Анджелис, а според тях на този ден Джако не е бил в Града на ангелите. Освен това, липсвали страници от документа, които представят изпълнителите на завещанието и няколко месеца преди смъртта си Кралят на попа бил казал, че ги презира и не иска да има нищо общо с тях.  Все пак се появява и друг въпрос. Джаксънови казват, че реагират, за да може децата на Джако – Принс Майкъл, Парис и Бланкет да вземат всичко, което им се полага. Но защо се събуждат чак след три години???  Определено изслушването не е  завършило.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Je40fNEzO_Q

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *