Жесток грипен вирус повали Ален Делон!

Ален Делон

  Ален Делон съвсем закъса със здравето. Актьорът легенда бе опериран заради сърдечна недостатъчност миналата година, но въпреки грижите, които докторите положиха за него, продължава да боледува често. Последните му проблеми са от коварен грип. Вирусът го тръшнал на легло и тотално го омаломощил.

Заболяването на Делон стана обществено достояние преди дни и силно обезпокои сънародниците му. Тези дни 77-годишният актьор трябваше да пристигне в Санкт Петербург по работа, но вместо това е принуден да пази леглото вкъщи. Притесненията на лекуващите му лекари са, че ако се преумори, Ален може да си докара инфаркт.

Точно преди 10 месеца Делон бе приет по спешност в болница заради проблеми със сърцето. Тогава той имаше световъртеж и гадене, а хирурзите побързаха да го подложат на операция, та да облекчат положението му.

В интервю след излизането си от клиниката артистът подчерта, че здравословното му неразположение е резултат от много натрупали се емоции.

По това време тъкмо бе повдигнатото обвинение срещу по-малкия син на звездата – Ален-Фабиен, за нанасяне на телесна повреда по невнимание.

„Имах доста вълнения с моя наследник, а ме тревожеха и други неща. Обещавам повече да се пазя“ обяви тогава прочутият французин.

Макар и разполагащ с възможно най -доброто медицинско обслужване, напоследък Делон не може да се похвали с добра физическа форма. Когато пътува в чужбина, домакините на визитите му винаги държат наблизо екип на „Бърза помощ„, който да извърши реанимационни процедури в случай на нужда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Жесток грипен вирус повали Ален Делон!"

  1. Алексей   26.07.2019 at 7:07

    Перезвоните мне пожалуйста 8(953)367-35-45 Виктор.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *