Елтън Джон пусна език в „X фактор“

Сър Елтън се мляска с Гари, а след това показа как се забавлява по мъжки
Сър Елтън се мляска с Гари, а след това показа как се забавлява по мъжки

Елтън Джон е поредното доказателство на максимата, че никога не е късно да станеш за резил. Легендарният изпълнител се изложи здравата по време на участие в музикално телевизионно шоу.

Сър Елтън Джон бе поканен за гост на финала на британския „X фактор“. Там той трябваше да изпълни парче с колегата си Гари Барлоу, който навремето бе част от една от големите тийн банди.

Елтън Джон и Гари БарлоуДуетът завърши по доста неочакван начин. След като изпяха песента си, двамата мъже се прегърнаха и поп легендата налетя за целувка.

66-годишният певец впи устните си в тези на сценичния си партньор и дълго не му даде да се измъкне. А съдейки по паникьосаното изражение на Гари, май му пусна и език дълбоко в гърлото.

Това далеч не бе цялото представление. Минути по-късно Елтън направи двусмислен жест с език, с който сякаш имитираше френска любов.

По подобен начин често завършва изпълненията си на сцена и Майли Сайръс, припомнят запознати.

„Елтън съвсем откачи на стари години. Държи се като разпасана уличница. Явно дружбата му с Лейди Гага не му действа добре“, коментираха потресени фенове на легендата. Някои по-консервативни британци дори са на мнение, че титлата му „сър“ трябва да бъде отнета от кралицата заради непрестанните му изцепки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/YYMMsxYYx5o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *