Елтън Джон: Взимах огромни количества кокаин и е чудо, че съм жив!

Елтън Джон и Дейвид Фърниш с малкият Закари

  Елтън Джон направи невероятно признание точно 6 седмици след кончината на американската си при­ятелка Уитни Хюстън. Британската супер звезда разкри, че е имал ужасни пробле­ми с наркотиците и алкохола. Певецът из­падна в откровение малко след като от токсикологията в Лос Анджелис съобщи­ха, че Хюстън е починала вследствие на употреба на кокаин.

 „Чудо е, че днес съм жив. Взимах толкова мно­го кокаин, колкото Уитни не си е и представяла. Ако бях продължил с този на­чин на живот, сега нямаше да съм тук. Със сигурност щях да завърша по-зле от нея“, призна сензационно пред журналисти Джон.

 Най-тежкият му период бил през 90-те. Животът му тогава бил пълна бър­котия, а битката да остане трезвен и чист от дрогата се оказала трудна. Брита­нецът обаче успял да пре­одолее пороците си. „Ако не бях спрял, днес няма­ше да имам нищо – нито Закари, нито Дейвид. Щях да съм съвсем сам и разо­рен“, споделя Елтън.

 Понастоящем той е щастлив в личния си жи­вот със своя партньор. С Дейвид Фърниш са заедно от 20 години. Имат син Закари, който е на 14 месеца, и е роден от сурогатна майка.

 „Нямаше да се измъкна от бездната на наркотиците без Дейвид. Нямаше да позная и щастието от бащинството“, откровеничи звездата.

 Освен чисто физическа­та зависимост към  наркотиците, Елтън Джон развил и психическа такава към тях. Именно тя била по-силната и го карала да посяга към дрогата при всеки свой проблем.

 „В началото, като спрях, не можех да скрия, че съм вземал кокаин.  Целият треперех, имах нервни тикове.  Нямах никакъв контрол над себе си“, спомня си певецът.

 След спасението си от наркотиците той започнал много да вни­мава в какви компании попада. Силно ограничил предишните си връзки, предпочитал да се среща с хора, които стоят далеч от алкохола и дрогата.

 Запитан как ще опа­зи сина си от пороците, звездата твърди, че най-добрият начин е от рано да подготви чедото си за живота. „Когато синът ми тръгне на училище, със сигурност ще има хора, които ще му казват – ей, ти нямаш майка. Решил съм, щом започне да раз­бира какво се случва око­ло него, да седнем и да поговорим по темата“, разкрива плановете си прочутият поданик на английската кралица.

  

Иска второ чедо

 Елтън Джон планира да има още едно дете, пишат английските таблоиди. Певецът и интимният му партньор Дей­вид Фърниш, които станаха родители на малкия Закари, роден от сурогатна майка на Ко­леда през 2010-а, искрено се надяват наследникът им да има малко братче или сестриче до края на тази годината.

 „Процесът е задвижен. Дейвид и Елтън не крият, че имат огромно желание да увеличат семейството си и смятат, че сега е на­стъпил подходящият момент. До края на тази година или в началото на следващата ще има четвърти член на семейството им. Джон и Фърниш са невероятно развълнувани от това, че са родители и се наслаждават на всяка минута с рожбата си“, разкрива познат на двойката пред в. „Дейли Мирър“.

 Досега тандемът не е издал кой от двамата бащи на момчето е биологичният. Подозренията са, че за зачеването на За­кари са използвани сперматозоиди и на двамата хомосексуалисти, за да се избегне неудобството малкият да има един роди­тел.

 „Нямаме представа кой всъщност е тат­кото. А и никой от нас не се интересува. Важното е, че Закари е здрав, щастлив и обичан. Той е наше дете, има носа на Елтън и моите ръце“, сподели неотдавна Дейвид Фърниш пред светско издание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *