Елтън Джон вдига втора сватба

Елтън Джон и Дейвид Фърниш осиновиха две деца
Елтън Джон и Дейвид Фърниш осиновиха две деца

  Елтън Джон продължава да е влюбен в своя съпруг така, както в началото на връзката им. Годините не са успели да охладят чувствата му към Дейвид Фърниш и доказателството за това е желанието на певеца да вдигне втора сватба с мъжа си. Сър Елтън и изгората му се венчаха още преди 12 лета, но тогава бракът им не бе легален според законодателството на Великобритания.

Сега, след като английският парламент най-накрая реши да бъдат легализирани еднополовите бракове, Елтън Джон и половинката му са решили пак да се омъжат. Те вече планират подробностите и нямат търпение да застанат отново пред олтара.

Елтън Джон Дейвид Фърниш„Имахме си нашето семейно партньорство, но занапред то вече ще е и юридически подковано. Ще се омъжим пак, но сватба ни няма да е голяма, тъй като вече сторихме това навремето. Тогава си дадохме обет и така връзката ни стана още по-силна от преди“, заяви легендарният изпълнител.

Елтън споделя, че той и останалите британски хомосексуалисти дълго чакали да бъде приет законът, разрешаващ еднополовите бракове. Сега гей*вете на Албиона вече не се чувстват дискриминирани, а напротив, свободни да изразяват чувствата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *