Д-р Куин с*кси и на 62

Звездата от „Доктор Куин лечителката" поддържа форма с железен режим
Звездата от „Доктор Куин лечителката“ поддържа форма с железен режим

  Джейн Сиймур изненада всички с последната си фотосесия. Звездата от сериала „Доктор Куин лечителката“ склони да се снима по бански, а е на цели 62 години. Оказа се обаче, че смелите кадри не предизвикват погнуса в публиката, а възхищение. Актрисата е запазила сек*апила си дори и в пенсионна възраст.

В миналото Сиймур бе смятана за една от най-красивите жени в киното, но кой да предположи, че ще запази формата си толкова дълго. Изгряла с ролята на момиче на Джеймс Бонд през 70-те и отгледала 4 деца, днес британката пак може да се похвали с младежко тяло. Самата тя твърди, че дължи завидната си фигура на хранителния си режим – напълно е отказала месото и млякото.

Джейн Сиймур Мнозина са изненадани, че Джейн е така добре запазена, защото в последните петилетки почти избягваше да си прави фотосесии. Мнозина си мислеха, че тя се крие от обективите, тъй като кожата по ръцете, корема и бедрата й е увиснала и сбръчкана, но са се лъгали. Заблудата им лъсна след публикацията на споменатите в началото снимки, за които екранната д-р Куин позирала на плаж в Маями. Кадрите са реализирани в навечерието на 62-рия рожден ден на звездата.

Инициатори на фотосесията са синът на Сиймур и най-добрият й приятел. Те платили всички разходи, включително и дизайнерския бански. „Сигурно се шегувате“, реагирала първоначално актрисата на предложението да застане разголена пред обектива, но после склонила да се премени в плажния костюм и позирала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *