Дъщерята на Бон Джоуви на косъм от смъртта след свръхдоза хероин

Стефани е любимата щерка на Джон Бон Джоуви, но далеч не е за пример. 19-годишното момиче бе намерено в безсъзнание след свръхдоза в стаята си в общежитието на колежа „Хамилтън“

  Супер звездата Джон Бон Джоуви има сериозни проблеми с голямата си щерка. Певецът е принуден да изпрати наследницата си в клиника за лечение на зависимости, след като тя едва не загуби живота си заради свръхдоза хероин.

Драмата с 19-годишната госпожица се разигра в средата на ноември. Наследницата на рокаджията Стефани Роуз била намерена едва дишаща в стаята си в общежитието на колежа „Хамилтън“. Момичето учи там вече втора година и до сега не е имало никакви провинения Преподаватели твърдят, че девойката е много общителна и добра ученичка и не изглеждала като дете, което има нужда от дрога срещу депресия.

Когато вечерта на 14 ноември линейка пристигнала в колежа, тялото на младата жена било положено върху леглото й, а в стаята се търкаляли наркотични, вещества. Набивали се на очи цигари с марихуана и пликчета с хероин. В общежитието бил и приятелят на 19-годишната студентка, който също видимо бил употребил дрога.

Джон Бон Джоуви с дъщеря си Стефани Роуз и съпругата си

За да избегне скандала, Бон Джоуви отказвал коментари за случилото се.

Певецът се възползвал от възможността да си вземе кратка почивка и прекарал до леглото на Стефани почти 48-часова смяна. Негови близки разкриват, че бил силно притеснен, задето щерка му е прибягнала до наркотици.

„Джон и съпругата му Доротея смятат да изпратят дъщеря си в клиника за зависимости и да я спрат за известно време от училище. Според тях в колежа тя се е събрала с лоши хора и това я тласнало към дрогата. Бон Джоуви и жена му никога досега не са имали проблеми с възпитанието на Стефани“, споделят близки до фамилията.

Пострадалата от хероина девойка е най-голямата дъщеря на Джоуви от брака му с Доротея Хърли. Джон и жена му се венчаха през 1989 г. и имат още три деца – Джеси Джеймс Луис на 17, Джейкъб на 10 и Ромео Джон на 8.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *