Домашното порно направило Ким Кардашиян известна!

Ким Кардашиян

Преди светът да започне да се занимава със семейството й, линиите на парфюмите, кориците на списанията, Ким Кардашиян била известна за известните и всичко това благодарение на един домашен порно клип.

Но сега пет години, след като секс лентата с бившия й приятел Рей Джей е пусната, риалити звездата споделя , че е разбрала какво влияние има този клип върху кариерата й.  На въпрос на Опра Уинфри дали сега е щяла да бъде където е, ако не е било домашното й

Ким Кардашиян се точи на Джей Зи

порно  видео, Ким отговаря, че в действителност това не е добрият път и е трябвало да работи десет пъти по-упорито, за да могат хората да видят истинското й Аз. Относно клюката, че сама е разпространявала секс видеото, Ким отговаря, че винаги се е грижила да не унижава семейството. Когато е била пусната в продажба, тя се обърнала паникьосана към майка си, която и до ден днешен си спомня, че е било ужасен ден. Все пак тя подкрепила дъщеря си с думите „Можем да преминем през всичко“.  Днес Ким споделя, че не се отрича, нито от секс лентата, която е стартирала кариерата й, както и от 72-дневния си брак с Крис Хъмфрис, като част от живота й.  „Трябва да живея с изборите, които съм направила“ казва тя.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *