Диего Марадона пак смърка кокаин!

Диего Марадона

  Диего Марадона за пореден път не можа да сдържи избухливостта и нервите си и стана тема №1 на новинарските емисии в Аржентина. Бившият футболист изпусна яростта си след кошмарно пътуване от Дубай, където досега беше треньор.

Пътуването към родината тръгнало на зле още при самото качване в самолета. Щом това се случило аржентинецът моментално влязъл в конфликт с друг пътник, който му предложил хапчета за отслабване, загрижен за наднорменото му тегло.

При кацането в Буенос Айрес възникнал нов проблем – летищните власти не дали разрешение на приятелката на футболната легенда – Росио Олива, с което тя да се измъкне през ВИП-а заедно с Диего. Така за да не я оставя сама, той се принудил да излезе заедно с всички пасажери през обикновения изход. Там пък го чакали десетки камери. Световният шампион от мондиала в Мексико през 1986 г. изобщо не се зарадвал на журналистите и започнал да ги обижда.

Положението станало още по-нетърпимо по пътя към дома на Марадона. Автомобилът му бил следван плътно от папараци и в един момент футболистът не се сдържал. Той спрял колата, излязъл и се нахвърлил върху фотографите. Един от тях отнесъл ритник, а по другите били хвърлени камъни. Поведението на Диего било толкова скандално, че всички очевидци били категорични, че той е дрогиран.

Марадона пътувал за Аржентина, специално да види за първи път своя новородн син Диего Фернандо, който е от бившето му гадже Вероника Охеда. Футболният гений има и втори син, както и три дъщери от други свои връзки.

Настоящата му изгора Росио Олива го следва плътно по петите, откакто е с него. Тя се страхува да го остави без надзор, за да не се превърне в поредната му бивша жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *