Джъстин Тимбърлейк става спасител на плажа!

Джъстин Тимбърлейк

Клюката из Холивуд гласи, че Джъстин Тимбърлейк ще се снима в новата версия на „Спасители на плажа“ за големия екран. Дано да е вярно. Звездата вече участва в няколко филма – ‘The Social Network’, ‘Friends With Benefits’ и ‘In Time’.

Филмът, който е базиран на култовия сериал от 90-тте години на миналият век  „Спасители на плажа“, обещава много слънце, море, сърф, плът, а и както издават и от кастинга самият Джъстин Тимбърлейк, който ще спасява представителките на нежния пол от всякакви беди, които могат да им се случат на плажа, като например нахални обожатели. Според източници,Тимбърлейк ще е в ролята на бивш олимпийски плувец, изпаднал в немилост и принуден да работи като спасител. Така той навлиза в

Джъстин

територията на Дейвид Хаселхоф, въпреки  че все още не е потвърдено, дали Хаселхоф и Памела Андерсън също ще се появят във филма с малки роли. Няма съмнение, че филмът има потенциал да пожъне огромен успех, тъй като сценарист е Питър Тулан, създателят на Rescue Me,и очевидно е много близък до  ’21 Jump Street с Чанинг Тейтъм.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Z9UPh7KKyfs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *