Джъстин Бийбър в депресия след раздялата си със Селена Гомес

Джъстин Бийбър

  Тийн идолът Джъстин Бийбър вече официално е разделен с приятелката си Селена Гомес. Слуховете за проблемите във връзката им се носеха от няколко седмици, но вече са потвърдени и в пресата.

Селена и Джъстин скъсаха след близо две години връзка, и то във време, когато бяха пред годеж. „Натоварените им графици направиха отношенията им доста сложни“, коментират по този повод приятелите им в медиите.

Малко преди да сложат край на връзката си, Джъстин и Селена се изпокарали за дреболии. Актрисата поискала гаджето й да я придружи на важен за нея кастинг, а Бийбър й отказал заради купон с приятели. Това преляло чашата на търпението й и тя преценила, че е редно да не се измъчва повече с някой, който не й влиза в положението.

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

Селена сподели, че е само на 20 години и не приема в живота нищо прекалено на сериозно. Има страхотни приятели, които обожава, и е рано да мисли за сватба и други подобни неща. Това ще дойде, когато изпълни останалите си планове. Дали пък още тогава тя не е осъзнавала, че връзката й с Джъстин е безперспективна?

Сега Бийбър се мъчи да се измъкне от депресията, обзела го след раздялата с любимата. Певецът се опитва да изглежда доволен от новата ситуация, като непрекъснато се снима с красиви момичета. Но кого ли заблуждава по този начин?

„Държи се като изоставено дете. Вижда се, че много страда, задето Селена го остави и продължи сама живота си“, разкриват близки до канадеца.

На последните „Музикални награди на Америка“ той се появи с майка си и не се отдели от нея нито за миг. Уви, трите приза, които взе, не успяха да го разведрят. След края на церемонията той побърза да се прибере в хотелската си стая, вместо да отиде да празнува, както направиха останалите му колеги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *