Джулия Робъртс бясна на Гуинет Полтроу

Джулия Робъртс

  Носителките на „Оскар“ Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу изпитват истинска ненавист една към друга. Двете непрекъснато се конкурират в различни класации, една от които съвсем изправи на нокти Хубавата жена.

Според „Нешънъл инкуайърър“ Джулия откачала винаги щом чуела името на Полтроу. Но най побесняла, когато наскоро списание „Пийпъл“ избрало конкурентката й за най-красива жена на 2013 г.

Робъртс вдигнала кръвно и се заканила повече никога да не дава изявления пред журналисти на медията.

Гуинет Полтроу

„Самата тя е печелила титлата четири пъти. Последно това стана през 2010-а, но оттогава сякаш забравят да я включват в класацията. За нея беше неочаквано и голям удар, че Гуинет грабна титлата за 2013-а. Ако бяха избрали някоя млада актриса като Дженифър Лорънс, нямаше да се ядосва толкова. Сега не е на себе си, защото „Пийпъл“ де факто твърди, че има по-красива от Джулия в нейната възрастова група“, разяснява заформилата се интрига източник на „Нешънъл инкуайърър“.

Звездата от „Хубава жена“ се дразнела и от бизнес нюха на колежката си. Актрисата от „Влюбеният Шекспир“ капитализира славата си и създаде с името си цяла империя.

„Робъртс е на мнение, че Гуинет е навлязла в нейна територия и е решена на всичко, за да я пропъди. Привлекателните роли са ограничени за актрисите минали 40-те години и Джулия иска да е сигурна, че е първи избор на режисьорите“, обясняват запознати с враждата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *