Джулия Робъртс бойкотира сватбата на сестра си заради зет – търтей!

Джулия Робъртс

  Носителката на „Оскар“ Джулия Робъртс е жестоко скарана със сестра си, пишат западни таблоиди. Звездата от „Хубава жена“ отказала да присъства на сватбата на своята родственица, защото не одобрявала бъдещия си зет.

Скандалът между двете избухнал седмици преди тържеството. По-малката полусестра Нанси Моутс помолила Джулия да й стане шаферка. Актрисата обаче не само отказала да я придружи до олтара, но и заявила, че няма да присъства на церемонията. Причината за бойкота й бил бъдещият зет Джон Дилбек.

„Джулия не мисли, че избраникът на сестра й е подходящ.

Тя е абсолютно сигурна, че той намерението му е да използва финансово тяхното семейство, тъй като не разполага с никакви пари. Преди време Нанси и Джон се преместиха от Джорджия в Лос Анжелис.

Джулия (вляво) не харесала избраника на Нанси

Той работеше в ресторант, но напусна, след като жена му си намери ангажимент като асистентка в сериала „Клуб „Веселие“, сега не си търси нова работа, а само се извинява с кризата. Разбираемо е, че Джулия не иска такъв търтей във фамилията“, разкрива близък на звездата.

Информаторът допълва, че актрисата подозирала, че зет й ще се опитва да я изнудва за пари. Затова решила да му покаже, че няма никакво намерение да го подпомага финансово. Надявала се той да се откаже от сватбата, щом разбере, че няма да има изгода.

„Отношенията между двете сестри са много обтегнати, дори са спрели да си говорят.

Преди Джулия се грижеше Нанси да има хубава работа и дом, но сега се съмнява дали така не й е направила лоша услуга“, коментират от антуража на „хубавата жена“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *