Джордж Клуни е на път да поиска деца!

Джордж Клуни дори се замисли за деца заради Стейси

Любимецът на милиони жени по света неостаряващият секс символ Джордж Клуни май ще забрави клетвата си, че не ще деца и съвсем скоро ще се втурне да работи здраво за наследник. Близки до носителят на „Оскар“ издават,  че актьорът адски се  е променил откакто е с бившата кечистка Стейси Кийблър и не само че се замислял за деца, но умувал и дали да не предложи брак на красавицата.

Джордж Клуни навсякъде гордо показва Стейси

Припомняме ви, че след развода си с Талия Балсам Джордж Клуни обави, че той втори път няма намерение да мине под венчилото,  но май любовта прави чудеса и мъжкарят  е омекнал.

Близки до двойката издават, че Джордж Клуни е убеден, че Стейси Кийблър е жената на неговия живот и ако ще има деца от някоя жена, то това определено ще е тя.  Всъщност именно екс кечистката   е накарала един от неостаряващите секс символи на холивудското кино да се замисли сериозно, дали не иска да стане татко, защото тя мечтаела за дечица, а по възможност и да са от Клуни.

Джордж Клуни представи Стейси Кийблър като своя любима и на тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *