Джордж Клуни: Дреме ми, че ме мислят за гей!

Джордж Клуни

Въобще не ми пука, че някой си ме мисли за гей. Моят живот си е моя собственост и аз ще решавам какво да правя с него. Това споделя известният актьор Джордж Клуни в американско списание за хомосексуалисти по повод на публикации в печата, че е обърнал резбата.

Основен повод за слуховете стана изказване на Клуни в подкрепа на браковете между обратни. Преди известно време той даде изявление, че според него забраната за законно съжителство между двама от един пол е „архаична”. Клюките се раздуха допълнително и от факта, че петдесет годишният актьор все още не е женен.

Джордж Клуни и Стейси

В контраст със славата му на мека китка, за Клуни се говори, че има и тежка ръка и при отношенията си с жените. Името му се спряга сред тези на най-големите свалячи в Холивуд, а досега той не се е и опитал да отрече това. В настоящия момент той живее със Стейси Кейблър, като преди това имаше връзки с Лиса Сноудън и Елизабета Каналис.

„Тези дрънканици по мой адрес са много несериозни. Не знам как си представяте да застана пред камерите и да разправям напред-назад дали съм гей или не. Никога няма да кажа, че да си гей не е хубаво, защото личният живот е неприкосновено право на всяко човешко същество”

Джорд Клуни задава и риторичния въпрос кой би бил щастлив ако е или не е гей. Естествено отговорът е „никой” казва актьорът и допълва, че въобще не му дреме какво се говори. Той разиска и клюки, според които с Брад Пит били любовници. Тях също нарече пълни измишльотини и заяви, че е изключително горд от това, че колегата му го нарича свой приятел.

В битка за слава със сърдечния приятел Брад Пит:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *