Джон Траволта си падал по оралния секс с мъже!

Джон Траволта

Гей скандалите около гостувалия у нас само преди седмица Джон Траволта не стихват. След като в рамките на по-малко от година четирима мъже обвиниха звездата от „Брилянтин“, че си е искал секс от тях, сега се появи нов свидетел.

Това е фитнес инструкторът от Ню Йорк Джерами Фийлс, който твърди в булевардно американско издание, че е имал общо 3 интимни контакта с Траволта през 2008 г. Двамата се запознали в частен фитнес клуб, който звездата посещавал.

35-годишният тогава Джерами бил атакуван директно от актьора с предложение за секс. По думите му Траволта обичал оралния секс и му доставяло удоволствие да си играе с инструмента му.

По време на посещението си в България

След като имали общо 3 горещи срещи, холивудският идол внезапно спрял да посещава фитнес клуба и пратил SMS на инструктора да не го безпокои повече.

Според американските медии фитнес инструкторът е поредният изнудвач, възползващ се от хомосексуалните страсти на актьора от „Брилянтин“. И четиримата мъже, обвинили го в сексуален тормоз – предимно масажисти, вече сключиха извънсъдебно споразумение и получиха тлъсти суми, за да замлъкнат завинаги.

Лавината от обвинения явно сериозно е разклатила самочувствието на звездата. Той от година и половина избягва медийни изяви.

По време на визитата си в България Джон Траволта се появи брадясал. Калин Сърменов, който снимал сцена с него в холивудския екшън, защити колегата си с думите: „Не ми се вярва да е обратен. Познавам много такива, но той се държа изключително мъжки по време на работата ни“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *