Джони Деп преведе половината си богатството в сметката на Ванеса Паради

 

Джони Деп и Ванеса Паради

Джони Деп се раздели доброволно с половината от състоянието си, възлизащо на $300 милиона. Той преведе сумата на дългогодишната си партньорка – френската певица Ванеса Паради.

Според американските закони освен издръжка за децата актьорът не дължи на Ванеса нищо. Карибският пират обаче се оказа истински джентълмен и нареди на адвоката си незабавно да преведе парите на французойката. След като олекна със сто и петдесет милиона, той се изнесе в къщата на приятеля си Мерилин Менсън. На чаша вино двамата свирели по цели нощи в звукозаписното студио на музиканта. Явно Менсън, който наскоро се раздели с певицата Пана Дел Рей, също има нужда от чисто мъжка компания.

Един от най-сексапилните мъже на света моментално беше свързан с партньорката си във филма The Rum Diaries Амбър Хард. Двамата били забелязани в Лае Вегас, откъдето отлетели с частен самолет за Ню Йорк. Хард официално придружила Деп на премиерата на Dark Shadows. Говори се, че Джони купил на 26-годишната актриса кон, за да могат да яздят заедно. Засега бисексуалната актриса официално е свързана с художничката Тася ван Ри. Жълтата преса пусна слух, че Джони има връзка и с актрисата от Dark Shadows Ева Грийн. Малко преди това се твърдеше, че той се среща с Анджелина Джоли, с която игра в „Туристът“.

Колкото до Ванеса – тя замина за Париж на фестивала на романтичното кино „Кабур“. Очевидци твърдят, че изглеждала уморена и тъжна.

Актьорът и певицата се запознават на вилата на свои общи приятели във Франция през 1993 година.

След няколко месеца се появяват заедно на фестивала в Кан. Живеят заедно цели 14 години, което за Холивуд е равносилно на цяло столетие. Двойката се раздели малко след като се премести от Франция в Холивуд. Това се очакваше, след като още преди две години те престанаха да се появяват заедно на публични места. През февруари 2011 г. Джони вече беше сам на връчването на наградите „Златен глобус“. Преди да заживее с Ванеса, той имаше дългогодишна връзка с манекенката Кейт Мое. Беше сгоден 3 години за Уинона Райдър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *