Джони Деп и Ванеса Паради се събраха!

Джони Деп и Ванеса Паради

Звездите Джони Деп и Ванеса Паради, въпреки скандалната раздяла,  са в добри отношения. Така поне твърдят чуждестранните светски медии.

Хай лайф двойката,  която се раздели след 14 годишен съвместен живот, отново се събра в имението си в Южна Франция заедно с децата си Лили Роуз и Джак. Техните близки споделят, че и двамата актьори били щастливи от добрите си отношения. Това бе потвърдено и от очевидци забелязали холивудската двойка на близкия пазар План де ла Тур, Джони и Ванеса докато пазарували непрекъснато се  шегували помежду си. Даже в един момент се били  хванали за ръце, кълне се очевидец н звездният пазар. В

Джони Деп, Ванеса и децата

момента двамата са заедно за да демонстрират на децата си, че все още са семейство, въпреки, че не живеят заедно, казва тяхна близка. Според нея децата им били силно травмирани от раздялата и липсата на Джони Деп в имението. Но, когато не върви семейният живот, по добре да се разделят, казва самият Джони Деп. Според клюката Ванеса Паради щяла да получи 150 милиона долара след разлъката с Деп, въпреки че те двамата никога не са били женени един за друг.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DgIrv-JH8ak

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *