Джони Деп и Амбър Хърд са неразделни!

Джони Деп

Връзката на Джони Деп и Амбър е бурна като холивудска драма. Двамата актьори се разделяха, събираха, а днес са … неразделни.

След като звездата от „Карибски пирати“, любимецът на дамите Джони Деп получи втори шанс от гаджето си Амбър Хърд е решил да не го изпуска. Двойката била неразделни и постоянно били хванати за ръцете като ученици.

Това направило впечатление и на клиентите на нощен клуб в Лос Анджелис, където влюбените гълъбчета флиртували през цялата нощ. Джони бил като пристрастен към Амбър и тя към него.

Джони Деп и Амбър са неразделни

Двамата са заедно, след като Джони изостави  дългогодишната си любима Ванеса Паради. Уж се носеше слуха, че той бил много нещастен, че тя го била изоставила заради пиенето му.

Оказа се съвсем друго и той замени голямата любов с Ванеса Паради с друга голяма любов. Въпреки славата си на сваляч, все пак нещата между него и Амбър не се получили толкова лесно, на Деп му се наложило бая дълго да я ухажва. Но най-накрая красавицата се подала на неговия неустоим чар и днес са щастлива двойка.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/1hCo-mule6A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *