Джони Деп заряза гадже лесбийка

Джони Деп
Джони Деп

  Ексцентричната холивудска звезда Джони Деп е на път да остане сам, след като приятелката му Амбър Хърд окончателно е решила, че животът с него е прекалено сложен и скучен за да може да го понесе. Това съобщава американският таблоид „Нешънъл Инкуайърър“.

Според информатор на изданието, Амбър останала силно разочарована от факта, че Джони не си мърда пръста, за да я направи истинска звезда. В началото на връзката им актьорът обещавал да я направи новата Анджелина Джоли, но с времето се оказало, че единственото, което смята да прави с Амбър, е да гледа стари филми и да мълчи.

Джони Деп и Амбър Хард
Джони Деп и Амбър Хард

Чашата на търпението на красавицата преляла, когато любимият й забранил да участва в екранизацията на книгата „50 нюанса сиво“. Джони заявил, че романът е циничен и по всяка вероятност лентата ще бъде същата.

Освен че бил безразличен към кариерата на любимата си, ексцентричният актьор демонстрирал пълен непукизъм и в семейното огнище. Той разрешил на Амбър да спи с жени, ако има такива желания, като по този начин целял да си спести ласките по отношение на приятелката си. Госпожица Хърд се възползвала многократно от зелената светлина, която получила, разкриват таблоидите в Щатите. С партньорки тя е особено палава, гласи клюката, която самата Амбър не прави никакви усилия да опровергава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *