Джони Деп вече е ерген

Джони Деп

Джони Деп няма нова романтична връзка, информират близките му приятели, така че дами дерзайте! Холивудската звезда обяви раздялата с партньорката си Ванеса Паради тази седмица.

Те бяха  заедно цели 14 години. Клюките около раздялата на Джони и Ванеса бяха много, но според техните познати Джони няма намерение да започва нова връзка скоро. Според слуховете Джони не е искал да бъде повече с Ванеса, двамата се били отдалечили много един от друг, искрата между тях отдавна била изгаснала. Джони искал повече от живота, а вярвал, че и Ванеса заслужавала да бъде по-щастлива. Новината за раздялата на двамата дойде седмица след спекулациите, обгръщащи

Джони Деп

статута на връзката им. От няколко месеца двойката живеела разделено и не са засичани заедно на обществени места. Сега Джони бил щастлив, че всичко е публично достояние. Известно е също, че Ванеса може да получи 156 милиона долара по споразумение между двамата. Джони, който никога не се е женил за нея е готов да й даде доста пари, за да е сигурен, че раздялата е приятелска. Джони и Ванеса има 2 деца- Лили-Роуз на 13 и Джак на 9.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *