Дженифър Лопес се къпе в кръв и прави черна магия, разкри бившият й съпруг Оджани Ноа!

Дженифър Лопес

  Латино дивата Дженифър Лопес, която ще разтърси София на 18 ноември, практикува черна магия. По този начин световноизвестната певица си осигурява омагьосана публика и верни интимни партньори.

Плашещото откровение направи първият й съпруг Оджани Ноа пред „Инкуайърър“.

Той и Лопес се венчават през 1997 г., но бракът им трае едва година.

Оджани Ноа

След няколко месеца в чаршафите на една от най-желаните жени на планетата чаровният латиноамериканец е смразен от ужас до мозъка на костите си. Причината е, че според Ноа, баба на бившата му съпруга от Маями е усвоила до съвършенство магическата практика сантерия и редовно я прилага, за да помогне на внучката си.

Сантерия представлява афроамериканска религиозна практика, която включва жертвоприношения на гълъби, пилета или други животни.

Именно благодарение на африканските заклинания Лопес държала в подчинение съпрузите си и вървяла напред в кариерата.

„Тя прави ужасяващи неща. С баба й палят черни свещи, изпадат в транс, крещят неразбираеми молитви към сатаната и извършват жертвоприношения.

Присъствал съм на ритуали, в които Дженифър беше обляна от главата до петите в кръвта на церемониално заклано пиле. Когато се сетя, кръвта ми застива във вените“, обяснява Оджани Ноа.

Според него именно благодарение на сантерия Лопес държи мъжете в живота си. Никога не е била зарязвана от гадже – напротив – винаги тя решава да приключи връзките си.

„Така държи в подчинение всичките си партньори“, убеден е Оджани Ноа. Според него не само личният живот, а и работата на бившата му съпруга бележи възход благодарение на зловещите магически практики.

Една от най-емблематичните си роли – тази на Селена в едноименния филм, Лопес успяла да отмъкне под носа на Салма Хайек след кърваво жертвоприношение. Въпреки всичко според Ноа, Дженифър Лопес е изгубила душата си и е дълбоко нещастна. Успехите й в кариерата и притежаването на който и да било мъж й струват непосилно висока цена и не си заслужават.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *