Дженифър и Кортни Кокс „скъсаха“, откакто Анистън залюби Теру

Дженифър Анистън забрави за дружката си Кортни Кокс и обрече приятелството им на гибел

Изглежда и приятелството на звездите от „Приятели“ не е вечно и не можа да удържи на обаянието на секс символа  Джъстин Теру.  Бившата жена на Брад Пит е скъсала с колежката си и нейна най – близка приятелка от години  насам Кортни Кокс, след като в живота й се появи уж любовта на живота й Джъстин Теру. Кортни Кокс публично проплакала, че с Дженифър Анистън вече не са първи дружки и дори е спорно,  дали въобще  все още са дружки, тъй като Рейчъл от „Приятели“ е забравила, че тя съществува.

Джъстин Теру раздели двете приятелки...

Кортни разяснила, че с Анистън винаги са били изключително близки,  което всъщност за никого не е тайна, но сега явно тя има други приоритети. Припомняме ви, че единственият човек, който бе неотлъчно до Анистън, след като Анджелина Джоли и отмъкна Брад Пит под носа и в  по   нататъшните й несгоди в любовта бе именно Кортни Кокс,  но сега Джен явно няма време за нея.

Дженифър Анистън изглежда най –  накрая намери своето щастие в лицето на Джъстин Теру и дори съвсем скоро се очаква двамата да минат под венчилото, но едва ли нейната радост е повод да забрави за Кортни.

Приятелството на Дженифър Анистън и Кортни Кокс май ще остане само в „Приятели“!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *