Дженифър Анистън – ялова

Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

  Дженифър Анистън никога няма да стане майка. Този факт е напът да провали връзката й с нейния нов мъж Джъстин Теру. Годеникът на звездата от „Приятели“ много иска потомство и не е изключено да потърси щастието си при друга. Впрочем бебе желае и самата Дженифър, но й е невъзможно да го роди.

Шокиращата мълва, че Дженифър Анистън е ялова, циркулира от години из медийното пространство. Официално потвърждение на слуха така и не дойде, но сега подозренията отново се засилват.

Според запознати проблемите на Анистън със зачеването заплашват да разрушат новата й връзка, обричайки актрисата на самота.

Да, 44-годишната звезда и годеникът й отчаяно искат бебе. Проблемът е, че Джен не може да забременее. Единственото решение е друга жена да износи плода.

Дженифър Анистън С Джъстин правели опити за зачеване вече повече от година, откакто обявили официално годежа си. Нещата, уви, не им се получавали, а медиите в Америка допълнително наливали масло в огъня, спекулирайки по темата ще има ли бебе или не. Анистън първоначално се шегувала с приятелите си, когато виждала тиражирана поредната клюка, че ще става майка, но напоследък хич не й било смешно. Тя обвинявала за проблема си Брад Пит. Докато били съпрузи, той упорито отказвал да имат наследник и я карал да пие всякакви хапове срещу забременяване. Именно противозачатъчните увредили репродуктивната й система.

„Дженифър най-накрая реши, че иска деца, и започна да се стреми към майчинство, но се оказа, че няма късмет. Слуховете още повече я потискат и превръщат желанието й да има бебе в мания“, разкрива близък до актрисата. По думите му безплодието на Анистън било една от причините тя да изпадне в толкова сериозна криза след развода си с Брад Пит. Преди време в интервю за американско издание самата Дженифър призна, че е била психически нестабилна при раздялата с хубавеца и дълго страдала.

Анистън навлязла в дълбока депресия поради изневярата на Брад с Анджелина, но и заради усещането, че се е превърнала в непълноценна жена. Тя не желаела да излиза от вкъщи и да общува с никго. Подозирала всеки от най-близките си хора, като го виждала като потенциален предател и отказвала помощ в борбата с тежките мисли.

В един момент Дженифър все пак се съгласила да опита със специална терапия. Актрисата започнала да посещава психолог и срещите й с него я извадили от дълбоката емоционална криза, в която изпаднала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *