Дженифър Анистън се поддържа с домашна напитка

Дженифър Анистън

Звездата поддържа завидната си форма с евтина домашна напитка, това съобщават източници близки до звездата. Тя използва „чудото”, за да се бори с отичането.

Напитката се приготвя от пресни, органично отглеждани зеленчуци като цвекло, краставица, спанак, чесън, моркови, целина и къдраво зеле.  43-годишната красавица пие коктейла веднъж седмично, като част от новата й диета за очистване от токсините. „ Джен изглежда удивително сега”, казва запознат. „Вероятно е и заради диетата, но най-вече заради Джъстин”.  Според диетолозите, коктейлът на Анистън е достатъчно да се пие веднъж седмично, за да е част от здравословна и балансирана диета. По-алкалните зеленчуци предпазват от подуване, помагат да се

Дженифър Анистън

отдели водата и даже повишават настроението. Цвеклото пречиства кръвта от токсини, целината и морковите увеличават натрия и калия, а къдравото зеле и магданоза са много полезни за мозъка, и намаляват значително стреса. Наскоро Дженифър се наслади на романтична ваканция с приятеля си Джъстин Теру. Пътуването им породи клюки за сватба между приятелите им, които предположиха, че двойката търси дизайнери за роклята на булката. Някои дори смятат, че чудният коктейл е подготовка за големия ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *