Дженифър Анистън се отрече от майка си

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вече са готови със списъците за гостите си

  Дженифър Анистън не може да забрави враждата с майка си дори за предстоящата си сватба. Звездата от сериала „Приятели“ е твърдо против родителката й да присъства на този паметен момент. Анистън дори още не й е изпратила покана за събитието, което се пази в пълна тайна и от медиите.

От повече от година Дженифър е сгодена за колегата си Джъстин Теру, но двойката всеки път отлага деня на сватбата си. Ако се оповаваме на слуховете би трябвало тя да бъде в края на годината. Дженифър и Джъстин се подготвят отдавна за тържеството. Даже по-голямата част от гостите им са поканени за церемонията, но в първоначалния списък липсва името на майката на актрисата – Нанси Доу. Причината за това е дългогодишен спор между двете, вгорчил отношенията им.

Дженифър Анистън и майка й Нанси Доу

Дженифър и Нанси не си говорят от 1999 г, когато на пазара излезе биографичен роман на майката на звездата. В него се разкриваха интимни подробности от живота на актрисата от „Приятели“, които тя искаше да опази далеч от феновете си. Затова и холивудската красавица се вбеси от откровенията на майка си, която дори не покани на своята първа сватба – тази с Брад Пит.

Този път обаче събитията може да преживеят обрат. Приятели на Анистън твърдят, че годеникът й Джъстин държи на всяка цена тя да оправи отношенията си с Нанси. Теру постоянно увещавал любимата си да даде още един шанс на най-важния човек в живота си и настоявал госпожа Доу да присъства на венчавката им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *