Джей Ло остана на сухо

Дженифър Лопес
Дженифър Лопес

  Дженифър Лопес мина на с*кс пости. Звездата изненадващо се раздели с младото си гадже Каспър Смарт, с когото дори планираше да мине под венчило. Връзката им продължи почти 2 години, преди латино дивата да сложи край и да започне да се озърта за ново любовно завоевание.

Според светските хроникьори в САЩ Джей Ло и Каспър не са заедно от месец. Причината за раздялата засега е пълна мистерия. Една от версиите гласи, че двамата са скъсали цивилизовано и без много шум, защото искрата помежду им угаснала и нямало шанс да се разпали отново. Според друга обаче, Лопес усетила, че очите на младия й партньор често шарят към по-млади от нея и затова му била шута.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт
Дженифър Лопес и Каспър Смарт

„Тя от самото начало знаеше, че е временно с Каспър. После в един момент се замисли дали пък той не е мъжът на живота й и не е ли редно да се оженят, но заряза много бързо тази идея. Просто осъзна, че не иска да повтаря грешките от миналото си. Каспър очакваше именно това – да се венчаят, и в известен смисъл се държеше като неин съпруг. Уви, правеше си сметката без кръчмар“, коментира пред щатски таблоид човек от близкото обкръжение на хитовата певица.

Според източника на изданието Лопес се опитвала да сложи край на връзката си на няколко пъти това лято, но все й ставало мъчно за танцьора и отлагала. В началото на есента обаче тя вече не можела повече да търпи глуповатото му и нагло поведение и му заявила, че не иска да го вижда. Натирила го, като дори си взела обратно ключовете от огромния джип, с който го бе сюрпризирала за рождения ден преди година.

„Не му позволи да отнесе абсолютно нищо от вещите, които му беше подарявала, докато бяха заедно. Каза му, че е дошъл без нищо и ще си тръгне така. Каспър беше свикнал с лукса и блясъка, който тя му осигуряваше, считаше го за даденост. Ето защо, вбесена от неговата арогантност, Дженифър реши да му напомни, че е господин никой“, разкрива човекът от антуража на певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *