Джейн Фонда на 74 години: Сега правя най-хубавия секс в живота си!

Джейн Фонда

Джейн Фонда прави най-хубавия секс от няколко години насам. 74-годишната звезда, която се е омъжвала 3 пъти казва, че тя и партньорът й, Ричард Пери, когото за първи път срещнала преди 40 години, са открили истинската интимност и сега тя е по-убедена от всякога какви са желанията й.

Звездата споделя, че когато е трябвало да й сменят коляното преди 2 години и половина тя си е намерила любовник, който се казва Ричард Пери, на 70 и музикален продуцент. Когато заживели заедно, тя била с патерици и оттогава са неразделни. Джейн Фонда признава, че никога не е познавала истинска интимност с мъж и е искала това да стане преди да умре. Това й се е случило с Ричард, с когото се чувства сигурна и често когато правят любов го вижда какъвто е бил преди 30 години. „ На 74 , никога не съм имала по-хубав секс. Когато бях млада имах толкова много забрани и не знаех какво искам”. Джейн признава, че често се е променяла, за да се хареса на

Холивудската легенда

мъжете в живота си, но обвинява баща си Хенри Фонда, за проблемите си. В интервю тя разказва, че е била смела жена, която е можела да застане срещу правителството, но не и срещу мъжете. Била е хамелеон, жената, която мъжете са искали да бъде. „Не искам да правя анализи, но ако имаш баща, какъвто имах аз, който не може да покаже чувства и прекарва живота си да ти казва как някой ще те обича ако не си перфектна, това оставя белези”, разказва звездата. Джейн Фонда се е омъжвала три пъти- за френския режисьор Роже Вадим, политика Том Хейдън и основателя на CNN – Тед Търнър.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *