Джак Никълсън гасне!

Джак Никълсън
Джак Никълсън

  Джак Никълсън призна, че организмът му вече проявява сериозни признаци на стареене. 76-годишният актьор е започнал да забравя и това е причината да планира излизане в пенсия. Ветеранът вече трудно учел репликите си от сценариите и когато отишъл на доктор, лекарят установил начална форма на старческа деменция.

„Джак няма да се оттегли от публичния живот, просто вече няма да играе. Той е щастлив, че ще е част от велик пенсионерски актьорски клуб, в който влиза и колегата му Шон Конъри“, споделя близък на Никълсън пред американските медии.

Джак Никълсън Според жълтите издания в САЩ обаче актьорът бил доста зле здравословно. Деменцията му била напълно прогресирала и имало случаи, в които той дори не помнел кой е и не можел да си каже името. Роднините на Джокера са му наели 2 гувернантки, които да се грижат за него. Никълсън обаче се държал зле с тях, а в моментите, в които се опомвал, изпадал в депресия и заплашвал, че ще се самоубие, приемайки свръхдоза хапчета.

„Джак има нужда от помощ. Състоянието му наистина е тревожно. До няколко години той напълно ще забрави кой е. Деменцията е жестока болест, която вече е нанесла тежки поражения на психиката му“, казва негов колега, цитиран от „Ю Ес Уикли“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *