Децата на Майкъл Джексън не искат майка си!

Децата на Майкъл Джексън четири години след смъртта на баща си

  Децата на Майкъл Джексън нямат никакво желание да се виждат с биологичната си майка – бившата медицинска сестра Деби Роу.

Наследниците на певеца смятат, че родителката им ще се опита да се меси в живота им и да сложи ръка на парите им. По-големите отрочета на Джако – Принс и Парис, са плод на връзката му с Деби, която започна през 1997 г. Бланкет пък е роден от сурогатна майка.

В края на 90-те певецът мечтаеше за потомство, но жена му Пресила Пресли не можеше да му осигури рожби. Медицинската сестра Деби обаче предложи услугите си да го дари с наследници. За да я обезпечи, Джако й купи къща за 1,3 милиона долара, а отделно й даде и чек за още 1,5 милиона. Двамата така и не заживяха заедно, а единственото, което ги свързваше, бяха децата им.

През годините Деби никога не е участвала активно в отглеждането на отрочетата си. Грижата за това бе изцяло на изпълнителя. Докато беше жив, Майкъл спечели делото за попечителство над децата и не разрешаваше Роу да ги вижда. Тя от своя страна имаше желание да остане в живота им и търсеше връзка с тях.

Сега няма пречки Принс и Парис да са с майка си, но те не проявяват никакъв интерес към нея. 54-годишната медицинска сестра бе изявила желание да се грижи за чедата си, но с тази отговорност се нагърби леля им Ла Тоя.

Последната няма голям опит с децата, но пък им е влязла под кожата и те се чувстват добре с нея. „През последните 15-16 години Деби Роу не бе част от живота на Принс и Парис. Те така и не усетиха майка до себе си. Свикнаха да се оправят и без нея и са против тя да им се меси“, коментират близки на семейство Джексън.

Роднините на Майкъл заподозрели, че Деби Роу иска да се присламчи към рожбите си не защото много я е грижа за тях, а защото се домогва до парите им. Тя отдавна била похарчила чека за 1,5 млн. долара, който й дал покойният певец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *