Децата на Майкъл Джексън вече са под опеката на братовчед си!

Майкъл Джексън

Ти Джей Джексън споделя попечителството на децата на покойния Майкъл Джексън  заедно с баба им Катрин. Това е официалното решение на съда.

Той ще се грижи за изпълнението на ежедневни задачи, като управление на персонала и охраната.

Ти Джей е получил огромна подкрепа от семейството си. Бабата Катрина хвали 34- годишния Ти Джей, същото правят и децата, които го възприемат като баща от години насам. Той е син на Тито Джексън и братовчед на Принс, Парис и Бланкет.

Децата на Майкъл Джексън - Принс, Парис и Бланкет!

Съдията е предупредил младия мъж да внимава с новата си отговорност в момента, в който цялото семейство е настръхнало и да се постарае децата да останат незасегнати.

Да си припомним, че  четирима от братята и сестрите на краля на попа направиха опит да компрометират изпълнителите на завещанието, а някой дори беше режисирал  отвличането на Катрин Джексън.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wOeAcMiS83k

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Децата на Майкъл Джексън вече са под опеката на братовчед си!"

  1. Иван Милев   23.08.2012 at 17:11

    В такива случаи обикновено най-добрият родител е този, с най-добрия адвокат. И децата на известни родители обикновено прекарват повече време с детегредачките си, отколкото с родителите си. За съжаление понякога подбудите за отглеждане или възпитание на деца са в голяма степен користни и зависят от финансовата облага, която съпровожда грижите.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *