Деми Мур съсипана от раздялата си с Аштън – отказва да се храни

Деми Мур

  Приятелите и близките на Деми Мур са в шок. Актрисата  продължава да слабее застра­шително и вече от апетитните й форми не е останало нищо. Доскорошната половинка на звез­дата от сериала „Двама мъже и половина“ Аштън Кътчър е с толкова тежко хранително разстрой­ство, че сякаш изобщо е спряла да яде.

 Това си пролича и по време на първото светско събитие, на което актриса­та се появи. 49-годишната брюнетка реши да спре да бяга от медийния шум около себе си и се появи на представяне на своята близка приятелка – британ­ската фотографка Аманда Де Каденет. Двете дами са много близки, след като заедно са работили по едни от най-запомнящите се корици и фотосесии за женски списания.

 Жестът на Деми бе ог­ромен предвид факта, че само преди няколко сед­мици напусна клиника за лечение на зависимости и душевни проблеми. В заведението звездата по­падна, след като в края на миналата година прежи­вя най-тежкия си период. Актрисата се раздели с неверния си съпруг Аштън Кътчър, който в деня на тяхната шеста годишнина й кръшна с американска Златка (там ги наричат парти-момиче – б.р.). Скандалът изтощи до кра­ен предел Деми, която спря да се храни и се за­твори в дома си за месеци. Положението й бе толкова критично, че след поред­ния си емоционален срив Мур бе приета по спеш­ност в болница.

Деми Мур и Аштън Кътчър докато бяха щастливи заедно

  Почти три месеца по-късно обаче състоянието на бившата половинка на Брус Уилис е все така сложно. Самата Деми го доказа, след като бе далеч от блясъка с който всички фенове са свикнали да я виждат по време на първата си пуб­лична изява след пауза­та. Кожата на лицето й бе силно изопната, загубила от младежкия си блясък и повехнала. Освен това скулите на актрисата са по изразителни от всякога.

 Някои медии в Амери­ка побързаха да обявят, че завръщането на брю­нетката все пак е добър знак. Те обаче не обърна­ха специално внимание на тоалета й, който целеше да прикрие колко слаба и изнемощяла е всъщност актрисата. От емблематичните форми на Мур не е ос­танало почти нищо, но по-смущаващото в случая е, че тя е започнала и да се прегърбва от слабост. За да не си личи това, звезда­та бе заложила на черен елек, нахлузен върху бял топ, който донякъде при­криваше свръхтънките й рамене.

 Приятели на ак­трисата също наляха масло в огъня,  като  раз­криха, че въпреки приказките  за  нейното възстановяване след лечението в рехаби-литационна клиника, Деми отново не слага нищо в устата си по цели дни. Отказът на актрисата от храна не се дължи само на мани­ята й за отслабване, а е някакъв вид реакция по време на стреса заради разтрогването на брака й с Аштън.

Аштън Кътчър с мистериозната блондинка

  „Тя сякаш се самоизтезава за всичко, което й се случи. Не си е простила за това, че двамата се раз­делиха и вини себе си за всички проблеми. Докато не го преодолее, няма да успее да започне да живее нов живот А лошото е, че с всеки изминал ден става все по-слаба и по-депресирана„, твърдят запознати.

Аштън с нова блондинка

  Докато бившата му жена се съсипва с всеки изминал ден, Аштън Кътчър не дава признаци, че се вълнува от това. Актьорът от „Двама мъже и половина“ се движи непрекъснато с женски антураж и броят на последните му завоева­ния става безкраен.

 След слуховете, че е интимен с певи­цата Риана, Кътчър реши отново да покаже, че не е по моногамията, като се появи с нова хубавица. Мистериозната дама го придружи по време на пазар в Лос Анджелис. Естествено двамата из­глеждаха като просто добри приятели, но имайки предвид нрава на Аштън, който в момента изживява втори ерген­ски период, със сигурност отношенията им не са така невинни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *