Деми Мур – с*кс фурия!

Деми Мур

  Деми Мур се радва на втора младост. 50-годишната актриса от почти месец е в прегръдките на нов мачо, а свидетели разкриват, че е станала ненаситна за секс и ласки. Бившата на Брус Уилис и Аштън Къчър била като отвързана в последните седмици и нападала гаджето си дори на публични места.

Разкритието за нарасналия сексуален апетит на Деми направиха от йога центъра, в който тя и приятелят й ходят на тренировки. Именно там двамата за пръв път изпитали привличане един към друг и не се посвенили да му се отдадат.

Деми тъкмо била приключила кратките си отношения с други трима младоци Хари Мортън, Вито Шнабел и Мартин Хендерсън и връзката й с Уил дошла точно навреме. Благодарение на новия си избраник актрисата веднага си върнала самочувствието на секс фурия. „Чуваме доста диви звуци от стаята за масажи, преди да започне курсът им по йога. Уил е доста страстен, а Деми се наслаждава на всеки миг с него. Без съмнение правят секс най-редовно“, твърдят от йога центъра пред британската преса.

Тези дни гаджето на Деми пък даде интервю пред сп. „Стар“, където сподели колко фантастична е 50-годишната актриса. Пред изданието той бе категоричен, че връзката им е не само физическа, но и силно емоционална.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *