Деми Мур обмисля самоубийство!

Деми Мур

  Вече година откакто Деми Мур e разделена със съпруга си Аштън Къчър, но още не може да се възстанови от преживяното разочарование. Сексапилната някога брюнетка отказва да приеме действителността такава, каквато е, и е спряла да се храни и грижи за себе си. Мълви се, че е обзета и от самоубийствени мисли.

При една от публичните си изяви които са вече рядкост, Деми предизвика отново големи притеснения в Холивуд с окаяния си вид. Актрисата беше в бяла рокля, която подчертаваше мършавите й форми. Мур изглеждаше слаба и немощна, същински скелет. С появата си в това състояние тя опроверга твърденията за поукрепналото й здраве. Явно те са били просто слух.

Според нейни близки Деми не успява да владее болезнената си ревност към бившия си съпруг Аштън и е вманиачена да го преследва и шпионира. Ситуацията вече е излязла извън контрол и с всеки изминал ден Деми затъва повече и повече.

Аштън Кътчър и Мила Кунис

„Толкова е наранена, че вече не желае да живее. Непрекъснато ходи на психоаналитици, но никой от тях не съумява да я накара да се стегне и да пожелае да погледне отвъд развода си. Понякога тя сякаш изведнъж се подобрява и започва отново да се храни и да се среща с хора, но после пак се срива и се превръща в развалина разкриват от антуража на холивудската звезда.

Докато Деми е в тежко състояние, нейният бивш съпруг е на крилете на любовта. Звездата от „Двама мъже и половина“ Аштън Къчър наскоро приюти в дома си своята нова приятелка Мила Кунис. Двамата дълго отричаха връзката си, за да избегнат медийната истерия, но след като веднъж бяха щракнати да се целуват и натискат в Лос Анджелис, решиха да заживеят като истинска двойка.

„Това съвсем сломи духа на Деми, която смяташе, че докато Аштън не си хване сериозно гадже, тя още има шансове да си го върне. Сега е повече от ясно, че с брака им е свършено“, обясняват близки до звездата от „Стриптийз“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *