Деми Мур на седмото небе – заби 32-годишен хубавец

Деми Мур

  Деми Мур за пореден път се оказа в епицентъра на грандиозен скандал. От няколко седмици около интимния й живот се въртят нови сочни клюки, една от които гласи, че се е хванала с 18 години по-млад от нея мъж.

Огромната възрастова разлика с любовника й не е най-шокиращото в случая. По-стряскащото е, че изгората й е бивше гадже на най-голямата й дъщеря Румър.

Гари Мортън

Близки до 50-годишната звезда твърдят, че тя излиза с младока Гари Мортъм от началото на годината. На него му се носи славата на купонджия и женкар, но и на човек с много връзки. Гари бил безскрупулен и винаги постигал това, което иска.

Деми той успял да заплени още на първите им срещи. Хубавецът се възползвал, че в последните две години след развода си с Аштън Къчър актрисата е много лабилна и се хваща като удавник за сламка за всеки, който я ухажва.

Гари дотолкова влязъл под кожата на Деми, че вече си бил пренесъл багажа в дома й. Освен това й намеквал да го издържа финансово, понеже сам не можел да си позволява да води нейния луксозен живот.

Деми позира с дъщеря си Румър

Бившата съпруга на Брус Уилис и Аштън Къчър не се дразнела, че любовникът й я изнудва за пари. Напротив, била доволна, че можела да му помага. Тя изпитвала огромна обич към него и дори вече крояла планове за сватба. Деми се хвалела пред приятели, че с Гари пак се чувства млада. Разправяла, че бил свястно момче и за разлика от предишния й мъж нямало да се подиграе с нея, изневерявайки й с по-сексапилни дами.

За съжаление на актрисата, новата й тръпка й създала проблеми с трите й дъщери.

Момичетата открай време се срамували, че майка им залита по младоци, но този път ситуацията била още по-смущаваща за тях. Те не можели да простят на Деми, че е вкарала в леглото си бившето гадже на една от тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *