Деми Мур най-сетне разведена

Аштън Кътчър и Деми пазят в тайна споразумението си
Аштън Кътчър и Деми пазят в тайна споразумението си

  След близо 2-годишна съдебна битка Деми Мур и Аштън Кътчър приключиха веднъж завинаги с брака си. Двамата актьори скъсаха през ноември 2011 г, като малко след това започнаха бракоразводна процедура.

Според близки до холивудските съпрузи те най-накрая се споразумели и подписали документите за своя развод. Основната причина да не могат да приключат официално отношенията си досега беше подялбата на парите им.

Деми МурДеми искаше солидна материална издръжка от Аштън, който понастоящем е най-високоплатеният телевизионен актьор. Звездата от „Двама мъже и половина“ освен тлъсти хонорари от сериали и филми има и доста печеливши инвестиции в технологични фирми. Затова и Деми се надяваше той да се погрижи подобаващо за нея след раздялата им, както тя стори това за него в началото на кариерата му.

„Двамата си стиснаха ръцете на сумата от 50 000 долара на месец. Пожелаха обаче да запазят в тайна споразумението си и все още официално отричат за него“, обяснява запознат с делата на актьорското семейство.

Друг преггьникамък на развода бяха едни 20 милиона долара, спечелени от Кътчър на борсата. Деми искаше дивидент, тъй като идеята за сделката била нейна.

„За да й затвори устата, Аштън се съгласи да й преведе $2 млн.“, издават от антуража на най-бързо проспериращия холивудски младок.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *